CEDIS – Таблети за чистење (4 таб.)

CEDIS – Таблети за чистење (4 таб.)

120,00 ден

4 таблети за чистење на ушната олива.

Користете ги таблетите за чистење за секогаш да Ви биде ушната олива хигиенски исчистена. Наполнете ја чашката за чистење со вода и ставете една таблета внатре и потоа ставете ја ушната олива. Вака оставете преку ноќ и наутро имате чиста олива која можете да ја користите.

Грижете се за оливата исто како и за слушниот апарат!

Бесплатна достава на сите нарачки над 1.500,00 денари!

02/313-5524

Закажете преглед

пон-пет 08-20 ч.

саб 08-12 ч.

Онлајн

продавница

Бесплатен

онлајн тест за слух