Проверете дали можеби имате ПРОБЛЕМ СО СЛУХОТ или помогнете на ваш близок со таков проблем!

Со нашето 20 годишно искуство во грижата и лечењето на оштетениот слух, припремивме краток прашалник со 15 најчести прашања со кои самите можете да увидите дали можеби Вие или некој Ваш близок страда од оштетен слух.


За сѐ на сѐ 2 минути одговорете искрено на овие кратки прашања и дознајте дали на Вас или пак на некој Ваш близок му е потребна стручна помош.

Маријан Спировски

Ми велеа другарите дека не дослушувам, а јас не им верувам мислев ме зафркаваат. Го одговорив прашалникот и испадна дека можеби навистина имам оштетен слух. Отидов до Акус Медикус и таму ми направија тест за слух во кој се виде дека имам одреден степен на оштетување на слухот и ми препорачаа слушни апарати. Земав еден и сега многу подобро се снаоѓам во друштвото, а планирам да земам уште еден за другото уво за да ми биде уште поприродно и добро слушањето.

 2024 Сите права се задржани од страна на Акус Медикус ДОО Скопје