Закажување на термин

ЗАКАЖЕТЕ ТЕРМИН!

Вашиот термин ќе го потврдиме преку телефон или е-пошта.

  02/313-5524

  Закажете преглед

  пон-пет 08-20 ч.

  саб 08-12 ч.

  Онлајн

  продавница

  Бесплатен

  онлајн тест за слух