Signia Nx


Signia слушните апарати го даваат најприродниот звук до сега

 

Кога ќе се појават проблеми со слухот, Вашиот живот претрпува драстични промени. Со новите Signia Nx слушни апарати Вие ќе издигнете своето слушање на повисоко ниво, зачувувајќи го и природниот звук на сопствениот глас - благодарејќи на Own Voice Processing (OVP™).

 

 

Елгантен дизајн и врвна технологија на овие слушни апарати се совршено решение за сите слушни проблеми - нудат максимална удобност при носењето и најприроден звук до сега. Тие исто така овозможуваат и директно пренесување на телефонски повици, музика и ТВ звук преку Bluetooth® технологија.

02/313-5524

Закажете преглед

пон-пет 08-20 ч.

саб 08-12 ч.

Онлајн

продавница

Бесплатен

онлајн тест за слух