Lotus Family


Социјалните збиднувања со семејството и пријателите можат да претставуваат вистински проблем и нервоза доколку имате потешкотии да го разбирате говорот и да го одвоите од околната бука. Доколку сте од место каде што не добивате адекватна медицинска грижа бидејќи ја нема и не можете да си ги олесните проблемите со слушањето, ние го имаме решението токму за Вас. Signia ги има создадено овие апарати кои се ефтини, доверливи и многу моќни за дури и најтешките оштетувања на слухот. Не Ви ни треба достапност до професионални аудиолози или техничари за овие апарати, сами можете да ги подесувате преку кликнување на едно копче. Толку е лесно да го подобрите слушањето

02/313-5524

Закажете преглед

пон-пет 08-20 ч.

саб 08-12 ч.

Онлајн

продавница

Бесплатен

онлајн тест за слух