Pure 312 Nx

Мало решение за големи проблеми - со најприроден звук до сега и директно поврзување со ТВ и паметен телефон


Елегантен сопатник за најприродно слушање

Посета на музеј со пријатели, слушање на класичен концерт во филхармонија или уживање во театар и балет - Signia Pure™ 312 Ви овозможува да ги поминете најубавите мигови во животот и уживате во нив комплетно. Со Pure 312 слушниот апарат ќе добиете најприроден звук и супериорна технологија во едно.

Апсолутна дискреција

Софистицираност во минијатурен дизајн: со своите мали димензии Pure 312 сосема неприметно седи зад Вашето уво. Постои можност за управување со слушниот апарат преку паметен телефон што дава максимална дискреција и едноставност.

За СИТЕ типови на оштетување на слухот

Лесно, средно или тешко оштетување на слухот, Pure 312 слушниот апарат може да ги надмине сите предизвици и слушни проблеми, враќајќи ги повторно природните звуци во Вашиот живот.

Вашиот глас - најприроден досега

Било да сте вклучени во дискусија за некое уметничко дело или сте возбудени да го искусите духот на некој нов град, Pure 312 слушниот апарат Ви овозможува со задоволство да ги слушате звуците на природата и повторно да уживате во нив.

Уживајте во директен пренос на телефонски разговори, ТВ и музика

Слушајте ја Вашата омилена песна, подесувајте ја јачината на звукот додека ја гледате Вашата омилена серија или добивајте ги директно во уво насоките од Вашата GPS апликација - сето тоа преку Signia Motion 13 слушниот апарат! Се што треба е да го поврзете со Вашиот паметен телефон.

Преку Signia апликација, слушниот апарат има можност да се поврзе и контролира мануелно и едноставно преку Вашиот телефон или далечински управувач - MiniPocket.

Контролирање преку мобилната апликација Signia App

Вграден Bluetooth за директен пренос на звук од телефон, ТВ итн.

Најприродна перцепција на сопствениот глас преку Own Voice Processing

Уреди кои одговараат со Pure 312 Nx

02/313-5524

Закажете преглед

пон-пет 08-20 ч.

саб 08-12 ч.

Онлајн

продавница

Бесплатен

онлајн тест за слух