Rexton Arena


Arena апаратите се секогаш тука за Вас.

 • Со Rexton Arena апаратите вратете си ги миговите во животот кои ви значат.
 • Овие апарати се наменети за сите нивоа на оштета на слухот.
 • Наједноставни од сите апарати за употреба, само ставете ги на уво и готово.

Овие апарати ги покрива Фондот за здравство на Република Северна Македонија за оние со потврдено оштетување на слухот.

blank

Arena P1 и P3

 

 • Покриваат од лесно до тешко оштетување на слухот.
 • Целосно дигитално инстант местење на слушните апарати.
 • Arena P1 со 4 канали / Arena P3 со 6 канали.
 • Едноствно подесување на јачината на звукот преку копчињата на апаратот.
 • Цврсто куќиште кое пружа сигурна протекција на слушниот апарат.
blank

Arena HP 3

 

 • Rexton Arena HP 3 е наменет за сите типови на оштетување на слухот, од лесно до многу тешко.
 • Опремен е со 6 канали и инстантно се мести за слушање.
 • Одлики и спрецијални функции се: Omni Directionality, Feedback cancellation, Speech & amp; Noise Management.
 • Едноставно подесување на јачината на звукот преку копчињата на апаратот.
 • Цврсто куќиште кое пружа сигурна протекција на слушниот апарат.
blank

Не пропуштајте ништо од животот, уживајте ги сите моменти.

blank
blank

Инстанто подесување на слушните апарати.

blank

Ги покрива СИТЕ степени на губиток на слух

blank

Едноставно рaчно подесување на јачина на звук.

02/313-5524

Закажете преглед

пон-пет 08-20 ч.

саб 08-12 ч.

Онлајн

продавница

Бесплатен

онлајн тест за слух