Primax


Комбинација на напредна технологија и одличен квалитет на звукот која значајно го намалува напорот при слушањето

Primax SpeechMaster:

Колку што појасно го разбирате разговорот со соговорникот, толку помалку треба да си го напрегате слушањето. Primax платформата нуди технологија со кој го олеснува слушањето во многу различни ситуации. Од веселиот семеен доручек до бучната станица, од атмосферата на работа до звуците кои го опколуваат кафулето на еден ветровит ден, primax слушните апарати им помагаат на нивните корисници да го слушаат соговорникот јасно и чисто. Тоа го нарекуваме SpeechMaster.

Дополнително со е2е (ear to ear) 3.0 технологијата, ови слушни апарати се чекор напред бидејќи безжично комуницираат меѓусебе двата слушни апарата и си ги предаваат информациите овозможувајќи HD слушање со двете уши.

02/313-5524

Закажете преглед

пон-пет 08-20 ч.

саб 08-12 ч.

Онлајн

продавница

Бесплатен

онлајн тест за слух