Styletto Connect

МНОГУ ПОВЕЌЕ ОД ОБИЧЕН СЛУШЕН АПАРАТ

Револуционерен звук, стил, перформас и батерија на дополнување


ЗАПОЗНАЈТЕ СЕ СО STYLETTO CONNECT

ПРВА НАГРАДА ЗА ДИЗАЈН*

 

„Начин на кој се облекувам, додатоци кои ги користам - за мене претставуват начин на кој можам да го експресирам мојот став кон животот.

Со Styletto Connect конечно успеав да најдам слушен апарат кој во потполност се совпаѓа со мојот начин на живот. Беспрекорен дизајн, модерни бои, интересен метален изглед - овој слушен апарат заслужува да биде виден и покажуван. Новата технологија исто тако многу ми го олеснува животот: литиумска батерија има доволно енергија за да издржи цел ден непрекидно користење на апаратот. Со компактен и ситен полнач можам да го полнам мојот Styletto Connect слушен апарат во било кое време, без разлика дали сум дома или на пат. Повеќе не зависам од досадно менување на батерии. 

Она што најмногу ми се допаѓа е Bluetooth опција која ми овозможува да се поврзам со телефон или ТВ. 

Било да сум на снимање, во центар на град преполн со луѓе или едноставно одмарам дома - мојот Styletto Connect слушен апарат перфектно ме служи во секое време и секоја прилика.“

* Red Dot Design Award 2019
iF Design Award 2019

ПОЧУВСТВУВАЈТЕ ГО STYLETTO CONNECT

ПОВРЗУВАЊЕ ПРЕКУ BLUETOOTH ЗА ПОЕДНОСТАВНО КОРИСТЕЊЕ

 

„Се разбира, поради природа на мојата работа секогаш сум во движење: било да се работи за фото-сесија во Берлин, промоција во Михен или видео продукција во Хамбург. Добро е што е Styletto Connect опремен со Bluetooth! На овој начин сите можат да ме добијат преку телефон и можам да останам во контакт со сите луѓе кои ми се важни во животот без обзир каде се наоѓам. 

Интересно: Со StreamLine Mic можам да правам и телефонски повици без потреба од држење на телефон (hands-free calls) - што е многу корисно и практично бидејќи можам да разговарам додека возам, на пример!“

ПОТПОЛНА ФЛЕКСИБИЛНОСТ СО ПОЛНЕЊЕ ПО ПАТ

„За време на утринско трчање батеријата на мојот Styletto Connect се полни во потполност и трае цел ден додека сум на работа. Она што ме мотивира уште повеќе е тоа што можам да го поврзам Styletto Connect со плејлиста на мојата омилена музика што ми овозможува да ја слушам музиката директно во уво! Ограничено работно време не постои во мојот бизнис. Често поминувам и повеќе од 12 часа работејќи. Поради моето неограничено работно време сум среќен што имам Styletto Connect и можам да се ослонам на него. Со својата литиумска батерија Styletto Connect може да издржи цел ден - а доволно е да се наполни преку ноќ и спремен е за користење!

Најдобро е тоа што полначот е токлу мал да можам да го носам насекаде со себе. Толку е ситен да можам да го носам во џеб од фармерки. На овој начин можам да го полнам мојот слушен апарат каде и да се наоѓам - што е фантастично!“

Контролирање преку мобилната апликација Signia App

Вграден Bluetooth за директен пренос на звук од телефон, ТВ итн.

Вградена батерија која се полни со индукциски полнач

Уреди кои одговараат со Styletto Connect

02/313-5524

Закажете преглед

пон-пет 08-20 ч.

саб 08-12 ч.

Онлајн

продавница

Бесплатен

онлајн тест за слух