Silk primax


Секогаш спремен.

Природно слушање на звукот.

Еден од најситните слушни апарати во светот, новиот Silk™ неприметно седи во увото и овозможува потполна дискреција. Супер-удобен и мек, совршено се прилагодува кон Вашето уво, без потреба од дополнителни подесувања. Иако е минијатурен, Silk слушниот апарат нуди беспрекорни перформанси со извонреден квалитет на звукот.

Дискретност како една од главните карактеристики.

Не чекајте - едноставно влезете во продавницата, пробајте и тогаш кога ќе бидат подесени токму за Вас, купете ги. За разлика од другите слушни апарати, веќе немате потреба од долгото чекање за рачно изработување на оливи кои одговораат кон Вашето уво. Благодарејќи на силиконските цуцли, сега Вашите аудиолози можат лесно и брзо да направат персонализован фитинг на лице место.

Новите Silk слушни апарати се потполно опремени да го пренесат звукот најреално и најразбирливо. Револуционерната бинаурална OneMic directionality програма го појачува природниот фокус на увото кон спрецифичните звуци кои доаѓаат од напред, додека истовремено ги филтрира непосакуваните звуци од другите насоки.

 

Уживајте во звуците на животот.

Било да сте во преполна канцеларија, шопинг центар или бучен ресторан, за да се одржи конверзација во бучна средина потребна е концентрација и труд. Обидите да ги слушнете сите звуци во овие ситуации се исцрпувачки - тоа го потврдуваат и луѓе кои немаат проблем со слухот.

Со новиот Insio слупен апарат, можете да ги надминете овие проблеми. Неговата напредна функција за говор (SPEECH function) континуирано мониторира што слушате и ги филтрира непотребните звуци од околината. Можете да слушате само тоа што сакате Вие. Како резултат на тоа, слушањето станува потполно едноставно, без напор - во сите ситуации.

primax-situation

Погледнете го како да е пред Вас.

Контролирање преку мобилната апликација Signia App

Можност за директен пренос на звук од телефон, ТВ и други Bluetooth уреди преку Easy Tek уредот.

tinnitus

3 вида терапија за тинитус или зуење во ушите

Уреди кои одговараат со Silk primax

02/313-5524

Закажете преглед

пон-пет 08-20 ч.

саб 08-12 ч.

Онлајн

продавница

Бесплатен

онлајн тест за слух