Контактирајте нѐ!

Ние сме тука за да Ви помогнеме повторно да ги чуете боите на звукот.

АКУС МЕДИКУС

Бул. “11 Октомври” бр. 86/3/1 1000 Скопје

Телефонски бројеви

071/313-963, 071/313-902 и 02/3121-503

Пишете ни

info@akusmedikus.mk

Работно време (Скопје)

Понделник
08:00 - 20:00
Вторник
08:00 - 20:00
Среда
08:00 - 20:00
Четврток
08:00 - 20:00
Петок
08:00 - 20:00
Сабота
09:00 - 13:00
Недела
Затворено

ЗАКАЖУВАЊЕ НА ТЕРМИН!

Вашиот термин ќе го потврдиме преку телефон или е-пошта.