Поликлиника

ПОЛИКЛИНИКА АКУС МЕДИКУС

Една од првите приватни поликлиники отворени на територија на Р. Македонија. Основана во 2001. година, поликлиниката секогаш ги прати најновите достигнувања и технологии во модерната медицина, нудејќи ја притоа најдобрата можна услуга на своите пациенти.

Поликлиниката има договор со Фондот за здравствено осигурување (ФЗОРСМ), и работи со сини и зелени картони.

ПЕРСОНАЛОТ

Акус Медикус е составен од врвните доктори и искусните медицински сестри, професионални, љубезни, весели и секогаш спремни да помогнат на секој пациент. Тоа го потврдуваат и повеќе од 40 000 задоволни пациенти кои ја избрале поликлиниката Акус Медикус.

УСЛУГИ

Поликлиниката Акус Медикус ви нуди бројни услуги почнувајќи од одделот за уво, нос и грло (оториноларингологија), интерна медицина, консултативна хирургија и општа медицина, се до традиционалната кинеска медицина – акупунктура.

02/313-5524

Закажете преглед

пон-пет 08-20 ч.

саб 08-12 ч.

Онлајн

продавница

Бесплатен

онлајн тест за слух