Општа медицина

специјалист по семејна медицина

Во 1994 година дипломира на Медицинскиот факултет во Скопје и се стекнува со диплома доктор по општа медицина.

Во периодот од 1998 до 2014 година работи како медицински претставник и матичен лекар во Куманово и Скопје. Од 2014 година започнува да работи како матичен општ лекар во ПЗУ Д-р Туџарова и Д-р Караџинов Скопје во склоп на Поликлиниката Акус Медикус.

Во 2018 завршува специјализација по семејна медицина на Медицинскиот факултет во Скопје.

Член е на Лекарска комора на Македонија и ЗЛОМ-СМ.

02/313-5524

Закажете преглед

пон-пет 08-20 ч.

саб 08-12 ч.

Онлајн

продавница

Бесплатен

онлајн тест за слух