Антибактериска течност за PerfectClean

Антибактериска течност за PerfectClean

1.800,00 ден

Антибактериска течност за чистење и дезинфицирање на слушните апарати.

Контејнерот со антибактериска течност служи за користење со апаратот PerfectClean за комплетна нега на слушните апарати. Спречете иритација на ушите и одржувајте го слушниот апарат во одлично здравје.

Бесплатна достава на сите нарачки над 1.500,00 денари!

Вие исто така би сакале…

02/313-5524

Закажете преглед

пон-пет 08-20 ч.

саб 08-12 ч.

Онлајн

продавница

Бесплатен

онлајн тест за слух