Батерии 312

Батерии 312

360,00 ден

Пакување од 6 батерии за слушни апарати големина 312.

Батериите се оригинален производ на фирмата Signia (поранешен Siemens) и се наменети за интраканални или задушни слушни апарати.

Одговараат и се компатибилни со слушни апарати од било која фирма или произведувач кои ја користат истата големина.

Предноста на нашите батерии е што никогаш нема да го оштетат слушниот апарат и гарантираат негова долга издржливост.

Бесплатна достава на сите нарачки над 1.500,00 денари!

Вие исто така би сакале…

02/313-5524

Закажете преглед

пон-пет 08-20 ч.

саб 08-12 ч.

Онлајн

продавница

Бесплатен

онлајн тест за слух