Мерач на батерии

Мерач на батерии

600,00 ден

Овој алат служи за мерење на полноста на батериите со што ќе можете да си го планирате носењето на слушниот апарат без изненадувања и прекини на работата.

Едноставно се става батеријата на покажаното место и се притиска малку кон нагоре. На екранот се отчитува нивото на полност на батеријата. Служи за сите типови батерии за слушен апарат.

Секогаш бидете спремни!

SKU: BTR00M Категорија

Бесплатна достава на сите нарачки над 1.500,00 денари!

02/313-5524

Закажете преглед

пон-пет 08-20 ч.

саб 08-12 ч.

Онлајн

продавница

Бесплатен

онлајн тест за слух