Пумпица

Original price was: 500,00 ден.Current price is: 300,00 ден.

Нашата пумпица е неопходна алатка доколку поседувате задушен слушен апарат. Со нејзе издувајте го страниот материјал кој се собира во цевчето на слушниот апарат и го ослабнува слушањето.

Поради тенкиот почеток влегува идеално во цевчето од слушниот апарат и моќно издувува страна содржина.

Грижете се за вашиот слушен апарат!

Бесплатна достава на сите нарачки над 1.500,00 денари!

02/313-5524

Закажете преглед

пон-пет 08-20 ч.

саб 08-12 ч.

Онлајн

продавница

Бесплатен

онлајн тест за слух