Чашка за сушење

Чашка за сушење

120,00 ден

Оваа чашка служи за користење со капсулите за сушење и Вашиот слушен апарат.

Ставете го слушнот апарат заедно со капсулата за сушење во оваа чашка преку ноќ. Чашката се затвора со капак и заедно со капсулата за сушење во неа ја вадат влагата од слушниот апарат.

Нема на залиха

Бесплатна достава на сите нарачки над 1.500,00 денари!

02/313-5524

Закажете преглед

пон-пет 08-20 ч.

саб 08-12 ч.

Онлајн

продавница

Бесплатен

онлајн тест за слух