CEDIS сет за чистење

CEDIS сет за чистење

1.250,00 ден

Сет со производи кој ги поседува сите неопходни продукти за одржување и чистење на слушниот апарат и оливата. Најдобра цена за да добиете сѐ во едно.

Во овој сет влегуваат:

  • 1 х пумпица
  • 4 х капсули за сушење
  • 8 х таблети за миење
  • 1 х чашка за сушење
  • 1 х чашка за миење

Препорачан производ за купување на почеток – starter pack.

Бесплатна достава на сите нарачки над 1.500,00 денари!

02/313-5524

Закажете преглед

пон-пет 08-20 ч.

саб 08-12 ч.

Онлајн

продавница

Бесплатен

онлајн тест за слух