In Ear Monitor за музичари

In Ear Monitor за музичари

9.000,00 ден

2 In Ear Monitors за музичари

Изработени од акрил и обликувани само за Вашето уво, овие монитори се направени за да го елиминираат фидбекот и фонијата, да го редуцираат звукот на сцената и да го намалат вокалниот умор. На овој начин овие монитори штитат од прекумерно гласната музика на сцена, но сепак Ви дозволуваат да го чуете вистинскиот звук и фреквенција на инструментот или музиката.

Искусете ги вашите лични монитори и владејте ја сцената!

SKU: EAR005 Категорија

Бесплатна достава на сите нарачки над 1.500,00 денари!

02/313-5524

Закажете преглед

пон-пет 08-20 ч.

саб 08-12 ч.

Онлајн

продавница

Бесплатен

онлајн тест за слух