PerfectClean – сѐ во едно за Вашиот слушен апарат

PerfectClean – сѐ во едно за Вашиот слушен апарат

18.600,00 ден

Првиот систем за чистење, сушење и дезинфекција на слушните апарати – сѐ во едно.
Signia PerfectClean е специјален апарат за отстранување на ушната маст и восок, чистење и сушење на сите типови на слушни апарати и нивна дезинфекција. Едноставно ставете ги слушните апарати во уредот и по 2 часа вашиот апарат е чист, сув и дезинфициран.

  • Лесен за користење со притискање на само едно копче
  • Спречува иритација на увото
  • Го одржува слушниот апарат во одлично здравје

PerfectClean работи со антибактериска течност која го дезинфицира слушниот апарат и која исто така ја вади и чисти ушната маст од цуцлите или оливите кои Ви стојат во уво.

Бесплатна достава на сите нарачки над 1.500,00 денари!

02/313-5524

Закажете преглед

пон-пет 08-20 ч.

саб 08-12 ч.

Онлајн

продавница

Бесплатен

онлајн тест за слух