PerfectDry LUX – апарат за сушење и УВ дезинфекција

PerfectDry LUX – апарат за сушење и УВ дезинфекција

6.800,00 ден

Апарат за темелно сушење и сува дезинфекција со помош на ултравиолетова светлина.

Со PerfectDry LUX Вие ќе го продолжите векот на Вашите слушни апарати. Овој апарат ја вади влагата од слушните апарати и додатно ги уништува сите бактерии и вируси преку ултравиолетовото зрачење. Идеално решение за летните периоди, за лица кои имаат активен спортски живот или активна професија и за оние кои пообилно се потат

Хигиената и долговечноста се приоритет на PerfectDry LUX.

Бесплатна достава на сите нарачки над 1.500,00 денари!

02/313-5524

Закажете преглед

пон-пет 08-20 ч.

саб 08-12 ч.

Онлајн

продавница

Бесплатен

онлајн тест за слух