Придружете ни се во тимот на Акус Медикус

Акус Медикус во моментот има потреба од персонал за следните позиции:

Медицинска сестра/ медицински техничар

Потребни критериуми:

 • Завршено стручно средно медицинско образование - смер забен техничар
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Поседување на компјутерски вештини
 • Посветеност и истрајност кон работата
 • Желба за учење нови технологии
 • Комуникациски вештини

Број на слободни места: 2

---------------------------------------------------------------------------------------

Забен техничар

Потребни критериуми:

 • Завршено стручно средно медицинско образование - смер забен техничар
 • Добро познавање на англиски јазик
 • Поседување на компјутерски вештини
 • Посветеност и истрајност кон работата
 • Желба за учење нови технологии

Број на слободни места: 1

Апликација

Аплицирајте за работно место преку оваа контакт форма! Испратете ги документите тука или на следниот email: info@akusmedikus.mk, за дополнителни прашања можете да контактирате на тел. 070/233-411 или 070/233-458.

  Вашето CV (задолжително):

  Дополнително писмо (опционо):

  02/313-5524

  Закажете преглед

  пон-пет 08-20 ч.

  саб 08-12 ч.

  Онлајн

  продавница

  Бесплатен

  онлајн тест за слух