Click sleeves

Click sleeves

250,00 ден

Овие навлаки се користат за апаратите Signia Slik, Pure, Intuis и Prompt кои се интраканални или RIC мали слушни апарати. Едноставно се отстранува навлаката од апаратот и се става новата со притискање додека се осети и чуе „клик“.

Доаѓаат во 4 големини во зависност од големината на ушниот канал и во 2 типа во зависност од типот на оштетување на слухот.

Исчисти

Бесплатна достава на сите нарачки над 1.500,00 денари!

02/313-5524

Закажете преглед

пон-пет 08-20 ч.

саб 08-12 ч.

Онлајн

продавница

Бесплатен

онлајн тест за слух