Нега и чистење на слушните апарати

Опрема со која ќе ги одржувате вашите слушни апарати во одлична форма и долго по нивното купување.

Се прикажуваат сите 12 резултати

02/313-5524

Закажете преглед

пон-пет 08-20 ч.

саб 08-12 ч.

Онлајн

продавница

Бесплатен

онлајн тест за слух