Анатомски оливи за пливање

Анатомски оливи за пливање

1.800,00 ден

1 анатомска олива за пливање

Нашите специјални оливи за пливање се изработуваат по мерка од вашите уши и комплетно го затвораат вашето уво на начин на кој е невозможно да влезе вода. Оливите се изработуваат од издржлив и еластичен материјал кој е удобен за носење и кој нема рок на траење. Нема ни потреба да се грижите ако ви упаднат оливите во вода, бидејќи не тонат и ќе пловат по површината. Може и да се поврзат со конец така што ќе ви бидат како пар секогаш и нема да ги изгубите. Колку и да ги користите, тие нема да се оштетат од водата ниту да се соберат и смалат.

Мислете навреме и спречете непотребни нервози и посети на лекар поради инфекции на увото.

SKU: EAR003 Категорија

Бесплатна достава на сите нарачки над 1.500,00 денари!

02/313-5524

Закажете преглед

пон-пет 08-20 ч.

саб 08-12 ч.

Онлајн

продавница

Бесплатен

онлајн тест за слух