20 таблети за миење – кутија

20 таблети за миење – кутија

300,00 ден

Кутија со 20 таблети за миење на ушната олива. 

Користете ги таблетите за миење за секогаш да Ви биде ушната олива хигиенски исчистена. Наполнете ја чашката за чистење со вода и ставете една таблета внатре и потоа ставете ја ушната олива. Вака оставете преку ноќ и наутро имате чиста олива која можете да ја користите.

Грижете се за оливата исто како и за слушниот апарат!

SKU: ACS007 Категорија:

Можеби исто така ви се допаѓа

02/313-5524

Закажете преглед

пон-пет 08-20 ч.

саб 08-12 ч.

Онлајн

продавница

Бесплатен

онлајн тест за слух