MusicSafe тампони за музика

MusicSafe тампони за музика

1.500,00 ден

Mузичари, DJ како и вработени во ноќни клубови/дискотеки, поминуваат голем дел од времето во средини со гласна музика. 🔊🎹 🚨Ризикот од трајно губење на слухот е ОГРОМЕН🚨 Губењето на слухот има директно влијание врз Вашата способност да ја вршите својата работа или да ја следите Вашата страст. Затоа, СООДВЕТНАТА ЗАШТИТА 🎧НА СЛУХОТ Е ОД ВИТАЛНО ЗНАЧЕЊЕ за време на пробите, изведбите и концертите.

Alpine MusicSafe тампоните за уши го прават токму тоа. Тампоните доаѓаат со два сета филтри кои се заменливи. Можете да изберете помеѓу сребрените филтри кои го намалуваат шумот за 19 dB (среден степен на заштита) и златните филтри кои го намалуваат шумот за 22 dB (висок степен на заштита). AlpineAcousticFilters™ гарантира оптимална заштита од штетното ниво на бучава, додека пак задржува висок квалитет на музика, овозможувајќи Ви да слушате и да произведувате музика со целото Ваше срце. Со Alpine MusicSafe, можете безбедно да уживате во проба, изведба или забава.

SKU: EAR113 Категорија

Бесплатна достава на сите нарачки над 1.500,00 денари!

Вие исто така би сакале…

02/313-5524

Закажете преглед

пон-пет 08-20 ч.

саб 08-12 ч.

Онлајн

продавница

Бесплатен

онлајн тест за слух